Persondatapolitik

Introduktion

Når du som kunde besøger vores website, bliver der insamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse vores indhold samt øge værdien af de annoncer, der vises på sociale medier såsom Facebook og Instagram. Ønsker du ikke, at vi indsamler oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undgå videre brug af websitet. Ønsker du at slette dine cookies, kan du følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Nedenfor finder du en oversigt over, hvilke informationer, som indsamles. Derudover kan du læse om formålene med indsamling af informationerne samt hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den og genkende dine informationer, som gør købsprocessen nemmere, husker varer du har lagt i kurven eller liket. Cookies hjælper også til at udføre statistik og målrette annoncer, så vi altid kan tilbyde dig det bedst mulige indhold. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet lowlands.dk ikke fungerer optimalt med den samme og veltilpassede købsoplevelse, som du ellers ville opleve.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics
– Indsamler data om brugeren såsom antal besøg på hjemmesiden, dato for første og seneste besøg, hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine er brugt til at finde websitet, linket der blev klikket på og hvilke søgeord, der bruges på websitet

– Bevarer brugerens tilstand ved forskellige sidebesøg
– Registrerer et præcist tidsstempel over brugerens besøg på hjemmesiden, til brugeren forlader hjemmesiden igen

Facebook og Instagram
– Indsamler data til at kunne levere forskellige reklametjenester samt bud fra tredjepartannoncører.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via lowlands.dk.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det er kuni forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Bambora Online A/S
Vores betalingsservice foregår gennem tredjeparten Bambora Online A/S, som sørger for at beskytte personfølsomme oplysninger.

Pakkelabels.dk ApS
Ekspedering af pakkelabels til vores forsendelse af ordrer håndteres gennem tredjeparten Pakkelabels.dk ApS. Tredjeparten håndterer en række personlige data på vores vegne. Mens vi er dataansvarlige, er de databehandlere. Disse oplysninger (herunder adresser og kontaktoplysninger på kunderne) anvendes i forbindelse med booking af fragt hos de respektive transportører.

Som databehandler forpligter Pakkelabels.dk til at overholde samtlige forhold i den til enhver tid gældende persondatalovgivning både med hensyn til opbevaring, adgang, deling, sletning og behandling generelt.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering samt forbedring af din købsoplevelse på vores website.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@lowlands.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/.

Udgiver

WordPress Danmark og WooCommerce er en tredjepart, der publicerer lowlands.dk og lagrer personfølsomme oplysninger, så disse er sikkert beskyttet.

Kontakt: http://wp-danmark.dk/

Websitet er desuden designes af Preddz Design, som har adgang til en begrænset mængde af personfølsomme oplysninger (disse oplysninger lagres ikke af tredjeparten, og tredjeparten benytter ikke disse).


Følg os

Nyhedsbrev


© Lowlands Denmark ApS.
CVR: 38859692

Email: info@lowlands.dk
Tlf. 93 80 33 24