Processen

Håndlavet spiritus hvor der kæles for detaljen

Vi går op i smag og gør alt for at optimere den i alle dele af produktionen.

Herunder ser du en beskrivelse fra start og til den færdige flaske står på bordet.

Grundspiritus

Vi sourcer blandt de absolut bedste ethanolproducenter i Europa og sikrer os derigennem det bedste udgangspunkt for destilleringen

Botanicals

Vi benytter i høj grad det der vokser i vores omgivende natur men benytter os også af smagsgivere fra andre egne når det giver mening - smagen er vigtigere end historien.

Maceration

For at opnå en dybere og mere kompleks smagsprofil i den færdige spiritus, benytter vi os af maceration forud for destilleringen. Dermed trækker alkoholen ekstra god smag og aromaer fra de anvendte botanicals.

Destillation

Vi bruger en moderne destillator hvor vi har et præcist indblik i temperaturstyring og udtagningsprocesser.

Ingen alkoholfortynding

Vi tilsætter ikke ethanol efter endt destillering for at opnå en større volumen på produktionen – det ville være på bekostning af den gode smag.

Det gode vand i Stauning

Det meget bløde vand fra området som indgår i det færdige produkt bidrager til en høj kvalitet og renhed der er gennemgående for al vores spiritus.

De små forskelle

Terroir kan have indflydelse på slutproduktet og der kan således forekomme subtile forskelle mellem de enkelte batches - på samme vis som vinårgange. Dette betragter vi som en del af charmen ved vores spiritus.

Klar til nydelse